MLM Híradó!

(Nem csak a hálózatépítésről!)

Dübörög a Stiforp!

Honlapunknak a múlt héten adott interújában Fülöp Imréné (Margit), elmondta szerinte hatalmas tempóval halad és már most sok személynek segített a Stiforp mint üzleti lehetőség!

Zsolt: Üdvözlöm, Kedves Margit! Megérdezhetem, hogyan ismerte meg a Siforp-ot mint üzleti lehetőséget?

Margit: Egy e-mailt kaptam egy Spanyol férfitől aki állítása szerint már pénzt keresett az üzlettel, gondoltam én is kipróbálom!

Zsolt: Kérem mondja már el az olvasóknak, pontosan mivel is foglalkozik a cég?

Margit: Hatalmas értékű külföldről származó értékesítési technikákat marketing terveket kell partnereinknek ajánlanunk.

Zsolt: Elmondhatjuk, hogy már pénzt keres vele?

Margit: Igen, természetesen. Mivel a cég hetente fizet, én már most minden héten körülbelül 100$-t kapok, amit ha havi szinten számolunk nem is rosz, hiszen már most havi 500$-ról beszélünk!

Zsolt: Mit ajánlana egy kezdő vagy csak érdeklődő hálózatépítőnek?

Margit: Amit a legfontosabbnak tartok, hogy legyen egy egyedi honlapja ami tagtoborzó rendszerként opcionál!

Zsolt: Egy jó honlappal máris sikereket érhet el a leendő munkatárs?

Margit: Ahhoz, hogy valaki sikeres legyen sokat, nagyon sokat kell tanulnia, de ha nincs egy tagtoborzó marketing terve, akkor nem sok eséllyel indul versenytársai ellen!

Zsolt: Köszönöm válaszait! További Sok Sikert Kívánok!

Margit: Köszönöm

Nincs ügyfelem?

Bármilyen üzlettről is beszélünk, az ügyfél, vagy más néven az érdeklődő legfontosabb számunkra. Ha nincs aki legalább érdeklődjön termékünk, vagy szolgáltatásunk iránt, akkor valamit nagyon nem jól csinálunk! Most bemutatunk 3 hasznos ügyfélszerzési technikát!

1. Válj ismertté!

Nagyon, fontos, hogy megismerjenek a világban! Itt pontosan nem a termék nevét, hanem maga az értékesítő nevét tartom fontosnak. Például ha hálózatépítő vagy legyél megtalálható az mlmpartners.com oldalon!

2.  Szegmentálva hirdess!

Egy adott csoportot célozz meg reklámoddal. Például ne úgy, hirdess, hogy online munka mindenkinek! Inkább célozd meg a kismamákat, azon belül is mondjuk a diplomás kismakákat! A hirdetésed így szóljon! Online munka diplomás kismakáknak. Miért is? Például ha honlapot van máris ki tünsz és előrébb kerülsz a google keresőben! Ha valaki az adott témában keres munkát egyből téged talál!

3. Ne haragudj, ha valaki nemet mond!

Legrosszabnak tartom, ha valaki azt mondja! Köszönöm,nem! Te pedig mérgedben! Akkor le is törlöm felejtsen el! Helyette inkább ezt mond! " Semmi probléma!  Engem mindig megtalál, ha tanácsra van szüksége nyugdotan keressen! Megengedi, hogy én is tartsam Önnel a kapcsolatot, hogy találjunk egy közös munkát? Így nem nem vágtad el a későbbi kapcsolattartás útját! Szóval bármikor írhatsz neki egy levelet, sikereidről. Továbbá megkérdezheted neki hogyan telnek napjai! Azt kell, hogy érezze Fontos vagy neki! Az emberek szeretnek fontosak lenni, ezért ha például e-mailt küldessz neki szólítsd ha korábban beleegyezett a kersztnevén!

írta: Tankó Zsolt

Mi is az az y generáció?

A pszichológiában számunkra az üzleti élethez kapcsolódóan két fontos generáció található! Egyik az x, másik pedig az y generáció!

Az x generáció a nagymamáink esetlegesen édesanyukáink táborába tartozik! Lényegében arról beszélünk ami teljes mértékig ki kell mondanunk beléjük lett nevelve! " Dolgozz és élj meg belőle " Szó szerint kell érteni, tehát tudat alatt mindig az lobogott a szemükben, hogy csak megélni tudjanak, gazdagságra soha nem törekedtek! Sőt féltek tőle! Számos személyt megkérdezve arra a megállapításra jutottam, hogy régen ez tényleg működött, ma már egyáltalán nem! Sok diplomással beszélgetek! Kérdezem mi leszel, mivel fogsz foglalkozni! " Én diplomás leszek, sokat fogok keresni " Sokszor nem is a szakot, a szakmát hanem egyből a diplomát említi! Ezzel egy a baj! Túl sok lesz a diplomás, és kevés a munka már most is! Az y generáció táborába a mai generáció tartozik! Azok akik már mernek egy kicsit gondolkozni. Nem azon jár az eszük, hogy hol lehetne dolgozni, hanem hogyan lehetne pénzt keresni! Visszavezetve a napkban beszéltem egy x generációssal mondtam mivel foglalkozok! Szerintetek ő mit mondott! " Az nem munka! " Kérdeztem Önnek mi a munka? Az, ha megemelem a kukoricás zsákot és alréb teszem, majd pénzt kapok érte! Gondoltam jobb nem vitába szállni vele! Hiába is magyarázom, egy 65 éves férfinek már nagyanyái belé nevelték, az a munka amiért fizikailag dolgozunk! Ha néha leülsz és gondolkozol! Mi az miben hiány van, még ha csak a környezetedben máris rádöbbenthetsz, te másoknak segítessz, továbbá saját magadnak pénz teremtessz! Akkor ez nem munka? Persze fizikailag nem biztos, viszont ha másoknak segítessz máris máshogy gondolod! Példának felhozva a polgármester sem emel kukoricás zsákokat! Ugye?

 

Kapcsolat

Tankó Zsolt

Tel: 06206225887

Ossza meg honlapunkat!
Rólunk mondták!

" Köszönöm Zsolt, hogy létrehoztad az mlmpartners.com honlapot. Marketing tanácsaidat megfogadva rövid időn belül számos fővel bővült csoportom létszáma! Annak is örülök, hogy bármikor megkereshetlek, és te szó nélkül azonnal segítessz " Fülöp Imréné Stiforp hálózatépítő

" Kedves Zsolt! Marketing tanácsaidat alkalmazva rövid időn belül egy látogatott, és új munkatársakat toborzó honlapom lett " Egész nap a számítógép előtt ülök, hogy mindenkivel beszélhessek! " Dr. Kelemen Sándorné közgazdász, Sikerprogram hálózatépítő

Facebook-on!

Ennyien néznek minket!

Online Users