Ezek a termékek valóban segítenek!

 

A szakértelem bizonyítéka ügyfeleink elégedettsége!

 

" Köszönöm, Zsolt hogy létrehoztad az mlmpartners.com honlapot. Marketing tanácsaidat megfogadva rövid időn belül számos fővel bővült csoportom létszáma! Annak is örülök, hogy bármikor megkereshetlek, és te szó nélkül azonnal segítessz. Számomra ez nagyon fontos!  " Fülöp Imréné Stiforp hálózatépítő " Kedves Zsolt! Marketing tanácsaidat alkalmazva rövid időn belül egy látogatott, és új munkatársakat toborzó honlapom lett " Egész nap a számítógép előtt ülök, hogy minden érdeklődővel  beszélhessek. Köszönöm és lelkesedve várom az újításokat " Dr. Kelemen Sándorné közgazdász, Sikerprogram hálózatépítő " Sajnos a régen alkalmazott hírdetési módszerek már nem működnek elég hatékonyan! Zsolt tanácsait megfogadva egy tökéletes tagtoborzó honlapom lett. Az oldalra érkezők 87%-a megadja az adatait. Ugyebár tudjuk, jól hogy az új munkatárs toborzása 90%-ban tőlünk és csupán 10%-ban függ a hálózattól. " Füsz Tibor  gépészmérnök és hálózatépítő 

 

100% ügyfél elégedettségi garancia!

 

Ha Ön úgy érzi termékeink megvásárlásával nem azt az eredményt kapta, melyet szeretett volna, mi nem kérünk magyarázkodást, bizonyítgatást, csak megköszönjük, hogy adott nekünk egy esély, és visszatérítjük pénzét, majd barátként válunk el!

 

 ÚjTagtoborzó weboldal + reklám kampány!

Akkor lesz igazán sikeres az online üzleti világban, ha rendelkezik egy igazán ütős és egyedi tagtorbozó weboldallal, mely megkülönbözteti a konkurenciától.

Ára: 19.900Ft

Megrendelem

Egyedi fejléc

Honlapjára látogatók szembe találják magukat egy elképszetően figyelemfelkeltő fejléccel, mely az oldaladon tartja őket!

 

Ára: 2900Ft/db

Megrendelem

Saját banner

Bizonyára már elge van az interneten található sablonos bannerekből! Rendeljen tőlünk sablonos megoldások nélkül.

 

Ára: 2.900Ft/db

Megrendelem

Link, és bannercsere kiépítés

Ahhoz, hogy honlapját kellően sokat látogassák fontos link, és bannercsere kapcsolatokat kiépíteni. Így előrébb kerülhet a google találati listában.

 

Ára: 4.900Ft/hó

Megrendelem

Kommunikációs tréning

Úgy érzi, hogy egy normális mondatot nem tud üzleti nyelven elmondani anélkül, hogy ne lenne ideges? Akkor képezze magad kommunikációs tréningükkel!

 

Ára: 9.900Ft

Megrendelem

Kifogáskezelési tréning

Elege van a jelentkezők örökös kifogásaiból? Nem tudja hogyan kezelje őket? Vegyen részt tréningünkön és nem lesz többé ilyen gondja.

 

Ára: 9.900Ft

Megrendelem

Banner elhelyezés honlapunkon

Jelenítse meg oldala bannerjét honlapunkon! Használja ki honlapunk látogatottságát, és tegyen szert potenciális munkatárs jelöltekre!

 

 

Ára: 5.900Ft/hó

Megrendelem

Interjú készítés, és elhelyezése honlapunkon

Készíttessen  interjút saját magáról, és az Ön által képviselt cég üzleti lehetőségéről. Az elkészített hanganyagot elhelyezzük honlapunkon.

 

Ára: 9.900Ft/hó

Megrendelem

   
   
   

 

Kapcsolat

Tankó Zsolt

Tel: 06206225887

Ossza meg honlapunkat!
Rólunk mondták!

" Köszönöm Zsolt, hogy létrehoztad az mlmpartners.com honlapot. Marketing tanácsaidat megfogadva rövid időn belül számos fővel bővült csoportom létszáma! Annak is örülök, hogy bármikor megkereshetlek, és te szó nélkül azonnal segítessz " Fülöp Imréné Stiforp hálózatépítő

" Kedves Zsolt! Marketing tanácsaidat alkalmazva rövid időn belül egy látogatott, és új munkatársakat toborzó honlapom lett " Egész nap a számítógép előtt ülök, hogy mindenkivel beszélhessek! " Dr. Kelemen Sándorné közgazdász, Sikerprogram hálózatépítő

Facebook-on!

Ennyien néznek minket!

Online Users